Değerli Hemşehrilerim;

31 Mart yerel seçimlerinde göstermiş olduğunuz samimiyet ve destekle, bu onurlu göreve şahsımı  layık gördünüz için sizlere müteşekkirim.

Gönüldaşlarım, belediye işi gönül işi dedik, adalet dağıtmaya talibiz dedik. Seçim çalışmaları süresince projelerimizden bahsettik, memleketimizi daha yaşanılabilir bir kent yapmaya, marka bir kent, turizm şehri yapmaya söz verdik. Belediye meclisimizin ve belediye çalışanı sevgili kardeşlerimin katkılarıyla, sizlerin  huzuru ve refahı için herkesi kucaklayarak, sevgiyle, hoşgörüyle hizmet üretmeye çalışacağız.

Sizlerin gösterdiği teveccühle,  bu ağır yükün sorumluluğunun bilinciyle, işimiz hizmet olacaktır. Ne mutlu ki, 1 Nisan sabahı kazanan Birecik oldu.

Fırat’ın incisi, güzel  ilçemizin hak ettiği değeri kazandırmak, çağdaş bir ilçe olmak için çok emek vereceğiz. Söz verdiğimiz projeleri tek tek hayata geçirmeye, tüm gayretimizle çalışıp, hizmetinizde olacağız.  Güç birliğiyle ve gönül birliğiyle ilçemizi kalkındıracağız, Birecik sevdalılarına sözümüz söz olsun.

Seçim çalışmaları boyunca, desteklerini esirgemeyen Bakanlarımıza, Milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Zeynel Abidin Beyazgül’e, İl Başkanımız Bahattin Yıldız’a , parti Başkanlarımıza ve sahada aktif görev alan Kadın ve Gençlik Kollarımıza ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum.

Şanlıurfa ve memleketimiz Birecik’e bugüne kadar hizmet eden, görev  yapan, emeği geçen tüm milletvekillerimize, Belediye Başkanlarımıza ve Parti Başkanlarımıza  teşekkürü borç bilirim, vefat edenlere Allah’tan rahmet dilerim.

Mahmut Mirkelam
Birecik Belediye Başkanı