Başkan Pınarbaşı’dan Kurban Bayramı Mesajı

Başkan Pınarbaşı’dan Kurban Bayramı Mesajı

Başkan Pınarbaşı’dan Kurban Bayramı mesajı
Birecik Belediye Başkanı M. Faruk Pınarbaşı:
“Birbirimizi sevgiyle kucaklamalıyız”

Belediye Başkanımız Sn. Av. M. Faruk Pınarbaşı, herkes için büyük anlamlar taşıyan, birlik ve beraberliği güçlendiren, dostluk ve barış ortamı oluşturan bayramların en güzel şekilde değerlendirilmesi gerektiğini belirtti.
Pınarbaşı, dostluk, barış, birlik ve beraberlik anlayışının en ileri düzeye çıktığı bir Kurban Bayramı’na daha ulaşmanın mutluluğunu ve sevincini yaşadıklarını ifade ederek. Bayramların; sevinç, neşe ve coşkunun buluştuğu, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları çok özel günler olduğunu kaydeden Pınarbaşı,

Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan, birlik ve beraberliğimizi güçlendiren, dostluk ve barış ortamı oluşturan bu bayramı, en güzel şekilde değerlendirmeli ve birbirimizi sevgiyle kucaklamalıyız dedi.
Kuşkusuz kestiğimiz kurbanlar insani duygularımızı derinleştirmekte, merhamet duygularımızı harekete geçirmekte, kendimize ve çevremize karşı sorumluluklarımızın farkına varmamızı sağlamaktadır. İnsanları birbirine yakınlaştıran, aynı duygu ve düşüncelerle buluşturan, günlük kaygı ve sıkıntılardan uzaklaştıran, topluma umut, sevgi veren, birlik ve beraberliği sağlayan bu özel günlerde, başta yakınlarımız olmak üzere, kimsesizler, yaşlılar ve yardıma muhtaç vatandaşlarımız ziyaret edilerek gönülleri alınmalı, yalnızlıkları hissettirilmemelidir. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm İslam aleminin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlarım.