Başkanımız Sn. Av.M.Faruk PINARBAŞI, Sanayi Esnafı ve Taziye Ziyaretlerinde Bulundu

Başkan PINARBAŞI, Sanayi Esnafı ve Taziye Ziyaretinde
Birecik Belediye Başkanı Av. M. Faruk PINARBAŞI, Birecik Sanayi Bölgesi esnaflarını ve Abdallı Köyü’nde taziye ziyaretinde bulundu.

Birecik Belediye Başkanı Av. M. Faruk PINARBAŞI aralarında belediye meclis üyelerinde bulunduğu ekiple beraber, Karşıyaka da bulunan Birecik Sanayi Bölgesi esnaflarını ve Abdallı Köyü’nde bir taziye ziyaretinde bulundu.

Sanayi esnaflarıyla her daim bir arada olan Birecik Belediye Başkanı Av. M. Faruk PINARBAŞI, bugünde sanayi esnaflarını ziyaret etti. Ak Parti’den 2.Dönem aday gösterilmesi üzerine; “Birecik Halkı gelişimleri göz ile görüyor, Gönlümüz şehircilik ve sanayi anlayışında daha da ileri seviyede olabilmekten yanadır” Sanayi yönünden daha da ileri seviyede olmamız gerektiğini söyleyerek tüm esnafların sorun ve sıkıntılarını, istek ve taleplerini dinleyerek desteklerini beklediğini söyledi.

PINARBAŞI’ NIN sanayi Bölgesi esnaf gezisi programı çocuklarla çekildiği fotoğrafın ardından. Başkan beraberindekiler, Abdallı Köyü’ne geçiş yaparak Taziye Ziyareti ile devam etti.

Belediye Başkan Adayı PINARBAŞI’NIN programı, vefat eden şahsın ailesine taziyeleri iletmesini ardından son buldu.

SAMSUNG DIGITAL CAMERA SAMSUNG DIGITAL CAMERA SAMSUNG DIGITAL CAMERA SAMSUNG DIGITAL CAMERA SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Post Comment