Belediyemiz tarafından “Dünya Kadınlar Günü” nedeniyle program düzenlendi

Belediyemiz tarafından “Dünya Kadınlar Günü” nedeniyle program düzenlendi

Belediyemiz tarafından “Dünya Kadınlar Günü” nedeniyle Başkanımız Sn. Av. M Faruk Pınarbaşı ve eşinin ev sahipliğinde program düzenlendi. Kaymakam Sn. Kadir Perçi, Emniyet Müdürü Sn. Levent Eker ve AK Parti İlçe Başkanı Sn. Mehmet Özbakan’ın eşleri, kurum amirleri ile çok sayıda davetli katıldı.  15 Temmuz gazisi Cuma Zor’un Annesi “Yılın annesi” Süreyya Zor’a plaket ve çeşitli hediyelerin verildiği program geniş bir katılımla gerçekleşti.

İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan programda açılış konuşmasını yapan Birecik Belediye Başkanımız Sn. Av. M  Faruk PINARBAŞI: “Kadınlarımızın toplumdaki yeri ve önemine değinerek aile kurumunun temel taşı, değerlerimizin temsilcisi ve koruyucusu olan kadınlarımız ve annelerimiz daima özverinin, sevginin ve yetiştirdikleri nesillerle zengin medeniyetimizin oluşum kaynağı olduklarını ifade etti. Görev yaptığı süre zarfında ilçemizde kadınlara yönelik hayata geçirdiği projeler hakkında da bilgi veren Başkanımız tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

Program, tüm şehit kadınlarımızın ruhlarına okunan Kur’an-ı Kerim tilavetiyle devam edip, öğrencilerin şiir okuması, kadınlarımızın fedakârlığını konu alan sinevizyon gösterisi ve müzik öğretmenlerinin hazırlayıp sunduğu müzik dinletisiyle son buldu.

Program sonunda Başkanımız 15 Temmuz 2016 tarihinde yaşanan hain darbe girişimi sırasında yaralanarak gazi olan İlçemiz Mezra Mahallesi nüfusuna kayıtlı Cuma ZOR’un annesine plaket, çeşitli hediyeler ve çiçek takdim ederek böyle bir evlat yetiştirdiği için bir kez daha teşekkür etti.