Birecik Belediye Başkanı Pınarbaşı Erdoğan’a Destek İçin Basın Açıklaması Yaptı

Birecik Belediye Başkanı Pınarbaşı Erdoğan’a Destek İçin Basın Açıklaması Yaptı

Birecik Belediyesi bahçesinde gerçekleşen basın açıklamasına meclis üyeleri,Muhtarlar Sivil toplum üyeleri Ve vatandaşlar Katıldı.10 Ağustos Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimini değerlendiren Birecik Belediye Başkanı M.Faruk Pınarbaşı Bu seçimi iki açıdan değerlendirmek gerekiyor. Birincisi Türkiye’de yaşanacak büyük değişim. İkincisi ise bu önemli seçimin kentimiz açısından taşıdığı önemdir” dedi. Bu seçimin sadece Cumhurbaşkanlığı seçimi olmadığını belirten Pınarbaşı, “Bu seçimde ilk defa milletimiz devlet başkanını bizzat kendi oylarıyla seçecektir” diye konuştu.Biliyorsunuz ülkemizde son yıllarda çok değişik argumanlar hazırlandı çok değişik düzenlemeler yapıldı ama Devletimiz güçlü olması iktidarın güçl olmasıyla her zorluğu aştık,10 ağustosta çok önemli bir imthama katılmış olacak türkiye,bunun anlamı artık veseyatle Cumhurbaşkanlığı değil Halkın iradesiyle halkın halkın istediğiyle halkın dediği olacak, bu nedenle bizde burada 3 tane degerli aday adayı var muhakkakki demokrasininde anlamı budur.halkın istediği kişiyi istediği partiyi makama getirmesidir, biz şuan inanıyoruzki türkiyeyi 12 yıl önce nerden alıp nereye getirdiğini gördüğümüz bu iktidar tabiki bunun en büyük nedenlerinden biri güçlü lider Sayın Tayyip Erdoğan. Dikkat ederseniz son 3 gündür ekonomide bir oynama var,dövizlerde bir oynama var işte dış güçler ülkemizin bu tür durumlarından faydalanarak ekonomimizi çökertmenin hesaplarına girdiler.bunun için oylarımızı çok dikkatli kullanmamız gerekli, bu kullanacağımız oylarda önemli olan şu Türkiyede istikrar devammı etsin? Türkiyede bunalım olmasınmı? Türkiye daha güçlü bir ülkemi olsun? Türkiyenin daha güçlü olması için Türkiyenin geleceği için Ekonamik istikrar için biz şuanda en güçlü liderin en güçlü adayın ve 1′inci turda bu işi götürecek adayın Recep Tayyip Erdoğan olduğuan inanıyoruz ve sonıuna kadar destek veriyoruz. sizler 30 martta gerçek iradesini nasıl gösterdiyse 10 agustosta’da bu irademizi göstereceğiz.Birecik’i 2 yönden tebrik ediyoruz buğün Sayın Cumhurbaşkanı Adayımız Erdoğan’a açmış olduğumuz ziraat bankasındaki hesapta halkımızın desteği için açılan o kampanyada 5000′e yakın katılım oldu bu katılımdan dolayı teşekkür ediyorum,bu neyin ifadesidir gönül bağının ifadesidir.urfa genelindeyse dün itibarıyla 61500 katılım olmuştur,güçlü bir ülke istiyorsak barışı istiyorsak, Türküyle Kürdüyle. Lazıyla Çerkeziyle bir ırak olmak istemiyorsak,süriye olmak istemiyorsak libya olmak istemiyorsak daha güçlü bir ülke olmamız gerekiyor güçlü bir ülke olmamzı içinde 10 ağustosta 2014 tarihinde sandığa gidiyoruz ve Recep Tayyip Erdoğana desteklerimizi veriyoruz ve 10 ağustos Türkiye Cumhuryetinin bir milat tarihi olacak.

safe_image-275x144

Post Comment