Halkımıza ve Kamuoyuna Önemli DUYURU

SAYIN HALKIMIZA ÖNEMLİ DUYURU
Ak Parti Belediye Meclisi Üyeleri ve Belediye Başkanı Sn.Av.M.Faruk PINARBAŞI’NIN Cevap ve Açıklamaları

1-) Sayın Birecik Halkı DBP Belediye Meclis Üyelerinin Belediye Meclisimizin 05.03.2015 Tarihli Gündemin’de Satış Listesinde Bulunan Belediyemize Ait Ekte Dökümü Yapılan Gayrimenkuller Tamamına Yakını Arsadır ve Bu Arsaların Üzerin de İsimleri Yazılı Şahıslar 30 Yıl Önceden Ev Yapmış İşgalde Bulunmuşlardır Şimdi Bunları Bizim İhale ile Satıp Belediyeye Gelir Getirmek Amacı İle ve Orada Oturan Fakir İnsanların Kendi Evlerine Ait 30 Yıldır İsteyipte Alamadıkları Arsa Tapularını Alma Yolunu Açmak ve Mağduriyetlerini Gidermek Amacı Güdülmektedir.

2-) Karşıyaka da ki Boş ve Geliri Olmayan Arsaları İhale Yolu ile Satmak Belediyeye Gelir Getirmek mi Suç?

3-) Zirve Dershanesine Bizden Önceki Dönem Belediyesinin Yok Denecek Fiyatla Kiraya Verilen Kirasını Ödemeyen (246.665.00 TL) Şu Anda İcralık Olan Bir Yeri İhale İle Satmak mı?

4-) Yoksa Hiç Bir Getirisi Olmayan Bahçeli Kargir Binayı Yılsa (9.954.00 TL) Kira Bedeli Olan Bu Yeri Satmak mı?

Daha Önemlisi Söz Konusu Yerlerin Hiç Birinin Halkın Ortak Malı Olmadığı Açıktır. Ben 6 Yıldır Belediye Başkanıyım HİÇ BİR YERİ SATMADIM. Satışlar Halka Açık İhale Yoluyla Olacak Kimselere Peşkeş Çekilmesi Mümkün Değil ve Olamaz Ama Sizler Halkı Yanıltmak İstiyorsunuz. BU HALK SİZE İNANMAZ

Türkiye’nin Hiç Bir Yerinde Belediyelerin Gelir Getirmeyen Arsa ve Binalarını Satmak ve Bu Geliri Hizmet İçin Birecik Halkına Harcamak Ne Zamandan Bu Yana Memleketi Satmak Oluyor.

Satışlardan Elde Edilen Gelirlerle,
Köylerimize Taziye Evi, Kuran Kursu, Park Oyun Grubu Yapıyoruz Altınova’da Mezra’da Kural’da Başladık Biz Halkımıza Hizmet İçin Varız.

Halkı Yanıltmayın;

Birecik Halkına Saygılarımızla