BİRECİK'TE KIRSAL MAHALLELER MODERN GÖRÜNÜME KAVUŞUYOR 06 Ocak 2023, 11:12

Mahmut Mirkelam başkanlığındaki Birecik Belediyesi, ilçe merkezinde olduğu gibi kırsal mahallelerde de kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını sürdürüyor. ‘Merkez mahallelerde ne varsa kırsal mahallelerde de o olacak’ sloganıyla çalışmalarını yürüten Birecik Belediyesi, bu kapsamda kırsal mahalleleri tek tek modern görünüme kavuşturuyor.
BİRECİK'TE KIRSAL MAHALLELER MODERN GÖRÜNÜME KAVUŞUYOR
Mahmut Mirkelam başkanlığındaki Birecik Belediyesi, ilçe merkezinde olduğu gibi kırsal mahallelerde de kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını sürdürüyor.
‘Merkez mahallelerde ne varsa kırsal mahallelerde de o olacak’ sloganıyla çalışmalarını yürüten Birecik Belediyesi, bu kapsamda kırsal mahalleleri tek tek modern görünüme kavuşturuyor. Birecik Belediyesine bağlı kırsal hizmetlere bağlı ekipler, 2022 hedefini aştı. Kırsaldaki Tüten Mahallesi'nde 8 bin, Çoğan Mahallesi'nde 27 bin 500, Yukarı Karabaş Mahallesi'nde 6 bin ve Güzelyurt Mahallesi'nde 20 bin metrekare kilitli parke taşı döşeme çalışmaları başladı. Bu 4 kırsal mahallede hummalı bir şekilde devam eden çalışmaların, yıl sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.
BİRECİK BELEDİYESİ REKOR KIRDI
Bu arada Birecik Belediyesi, son iki yılda 23 kırsal mahallede kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını tamamladı. Yaklaşık 350 bin M2 kilitli parke taşı döşendi ve bu Birecik tarihinde rekor bir sayı olarak kayıtlara geçti. Başkan Mahmut Mirkelam, belediyenin imkanlarını ve bulacakları yeni kaynaklarla hizmet kervanına yeni kırsal mahalleri ekleyeceklerini söyledi.
DIĞER HABERLER
-
BİRECİK'TE KIRSAL MAHALLELER MODERN GÖRÜNÜME KAVUŞUYOR
06 Ocak 2023, 11:12 -
BAŞKAN MİRKELAM'DAN 10 KASIM MESAJI
09 Kasım 2022, 16:33 -
Birecik’te muhtarlar günü kutlandı
19 Ekim 2022, 15:11 -
BİRECİK’İN SU ve KANALİZASYON SORUNU TARİHE KARIŞIYOR
13 Ekim 2022, 22:33 -
Başkan Mirkelam’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı
29 Ağustos 2022, 16:57 -
Başkan; Mirkelam "Birecikli gençlerimizle gurur duydum"
19 Ağustos 2022, 14:51 -
Birecik Belediyesi’nden örnek bir uygulama daha.
11 Ağustos 2022, 13:52 -
Birecik’te Şehit Ali Kılıç Parkı hizmete sunuldu
24 Temmuz 2022, 14:00 -
Birecik Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı yarı olimpik yüzme havuzu düzenlenen törenle hizmete açıldı
24 Temmuz 2022, 13:54 -
BİRECİK’TE AT ARABALARI TARİHE KARIŞIYOR
23 Temmuz 2022, 20:29